Innovatieve en stijlvolle accessoires voor honden en katten van hoge kwaliteit

Het bedrijf Wolters Cat & Dog is bijna 30 jaar geleden opgericht. Uit liefde voor het dier en met veel aandacht voor detail en de juiste pasvorm, ontwikkelen wij sindsdien hoogwaardige accessoires voor honden en katten. Het comfort en welzijn van het dier is altijd onze hoogste prioriteit. Omdat onze huisdieren, of ze nu groot of klein zijn, of hond of kat, voor ons geliefde gezinsleden zijn. En dat maakt ze zo waardevol en heel speciaal.

Wij ontwikkelen producten voor alle behoeften, situaties en seizoenen, of het nu thuis, onderweg in de auto of op reis is.

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn ons DNA
De planeet Aarde is ons aller thuis en we moeten haar met zorg behandelen. Als iedereen een klein steentje bijdraagt, zullen toekomstige generaties dankbaar zijn. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn dus al sinds de oprichting van het bedrijf een fundamenteel principe voor ons. Een bewuste benadering van het milieu, naast een sociale betrokkenheid bij dieren, maakt integraal deel uit van de bedrijfsfilosofie en is in alle geledingen van het bedrijf terug te vinden.

Milieubewuste producten voor honden en katten
Als u op zoek bent naar milieubewuste en duurzame producten voor uw hond of kat, kunnen wij u veel moois aanbieden. Omdat wij een groot aantal van onze producten produceren met organische, hernieuwbare materialen zonder chemische ingrediënten.

Onze lederen halsbanden en riemen serie "Terravita" zijn gemaakt van ecologisch gecontroleerd, extra zacht biologisch leer uit de Allgäu regio en zijn met de hand genaaid, de looiing is chroomvrij en de kleurstoffen zijn vrij van zware metalen.
Wij vermijden PFC (schadelijke per- en polyfluorchemicaliën) volledig in onze hondenkleding en gebruiken in plaats daarvan de textielafwerking ecorepel®. Dit is een gecertificeerde impregnering die textiel een uitstekende bescherming biedt tegen vocht en waterig vuil. De technologie is bijzonder milieuvriendelijk, bevat geen fluorkoolstoffen en is biologisch afbreekbaar. 
De honden- en kattenvoerbakonderstellen Meshidai True en Gohan zijn gemaakt van een houtsoort die wordt verkregen uit hernieuwbare plantagecultuur. De keramische schalen Diner Stone en Diner Colour zijn geglazuurd met aandacht voor het milieu, vrij van zware metalen en voedselveilig en dus volledig onschadelijk voor honden en katten.

© 2012 - 2024 DOGz11 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel